Monday 10 September 2012

Oferte pentru cartele prepay in Romania

Cartele Prepay in Romania
Dupa cum am mai mentionat si in articolele anterioare, operatorii de telefonie mobila din Romania ofera foarte multe planuri tarifare prepay. Multitudinea de oferte aduce multe avantaje, dar ianinte sa te hotarasti pentru una, trebuie sa stabilesti ce asteptari ai de la telefonul tau prepay.






Prin acest articol vreau sa va ajut in a va face o imagine despre ofertele prepay din Romania.



Iata ce cartele prepay ne ofera Vodafone Romania:


Precum probabil stiti, Vodafone Romania este unul din cei mari operatori de telefonie mobila din Romania si are o oferta generoasa de cartele prepay reincarcabile. Primul lucru pe care trebuie sa-l faci dupa ce ai cumparat o cartela prepay reincarcabila de la Vodafone, este sa o activezi. Ce trebuie sa retineti este ca puteti primi un bonus chiar cu prima reincarcare, regula de baza fiind, cu cat incarci mai mult, cu atat este mai mare bonusul de reincarcare.
Odata ce ai cumparat, activat si ai efectuat prima incarcare a cartelei prepay, poti activa o serie de extra optiuni. Procesul de activare se poate face electronic in rubrica „MyVodafone” al site-ului operatorului sau sunand la *100# .

Optiunea „Total5“


Vodafone Romania permite activarea optiunii „Total 5“ contra valorii de 5 Euro credit. Pentru asta primiti 3000 de minute cat si mesaje gratuite in reteaua Vodafone si 75 de minute si mesaje gratuite in alte retele, inclusiv internationale. Cu optiunea „Total 5“ mai primesti si 15 MB pentru navigare pe internet.

Optiunea „Total 7”


Optiunea anterioara si optiunea „Total 7” sunt, ca sa spun asa, infratite. Si aici primesti 3000 de minute si mesaje gratuite in reteaua Vodafone, dar aici se termina asemanarea. La optiunea „Total 7” primesti 100 de minute si mesaje gratuite in alte retele si internationale. Cea mai mare diferenta o face cantitatea traficului web, cu aceasta optiune avand 100 MB la dispozitie.

Optiunea „Total 9”


Vodafone Romania par sa nu fie dispusi sa ofere nici mai mult nici mai putin de 3000 de minute si mesaje gratuite in propria retea si de data aceasta. Daca alegi optiunea „Total 9” primesti 125 de minute si mesaje in alte retele si internationale, iar ca sa navighezi pe internet ai 250 MB la dispozitie.

Optiunea Pentru Tineri


Tinerii intre 14 si 26 de ani beneficiaza de serviciile standard ale fiecarei optiuni, insa cu un avantaj in plus. In functie de extraoptiunea activata, tinerii primesc 100 MB pentru optiunea „Total 5“, 200 MB pentru optiunea „Total 7“ si 500 MB pentru optiunea „Total 9“ .

Alte oferte si tarife:


Daca ai ajuns la limita traficului de navigare pe internet nu ai decat sa reincarci. Pentru 2 Eoro primesti 50 M, pentru 4 Euro 250 MB iar pentru 7 Euro 500 MB.

Vodafone Romania poate oferi ceva si celor care nu isi doresc sa isi conecteze telefonul in permanenta la internet. Pentru 1 Euro primesti 100 MB, iar conexiunea este valabila pana la ora 23:59 a zilei curente.

Sa trecem la ofertele prepay Orange Romania:


Orange Romania are cateva oferte interesante, care se pliaza bine pe dorintele clientilor. Si la Orange primesti credit bonus cu fiecare reincarcare.

Orange Young


Pentru cei mai tineri clienti ai sai, Orange are de oferit acest pachet Orange Young. Tanarul client are posibilitatea de a-si „construi“ singur planul tarifar. In functie de cate minute sau mesaje crede ca are nevoie sau cat de mult crede ca va naviga pe internet, tanarul poate sa-si aleaga pe site-ul Orange Romania modulele care l-ar avantaja mai mult. Optiunile sunt active 30 de zile, dupa care necesita o inoire sau rearanjare.

Ofertele Orange Prepay standard:


Cartela prepay cu 5 Euro credit:

Pentru o incarcare de 5 Euro primesti 2000 de minute si mesaje gratuite in reteaua Orange si 100 de minute si mesaje gratuite in alte retele. ( pentru activare trebuie sa apelezi la 205). Ca alternativa poti sa alegi 2000 de minute si mesaje gratuite in reteaua Orange cu 75 de minute si mesaje internationale si in alte retele. In schimbul celor 25 de minute sacrificate, primesti 75 MB trafic pentru internet. Ca sa activezi cea de-a doua varinata, trebuie sa apelezi 215.

Cartela prepay cu 6 Euro credit

Si aici primesti 2000 de minute si mesaje gratuite in reteaua Orange pentru o incarcare de 6 Euro, insa mai primesti 100 de minute in retelele de telefonie fixa atat nationale cat si internationale. In plus mai primesti 20 de minute pentru retelele internationale de telefonie mobila . (pentru activare trebuie sa apelezi la 206)

Cartela prepay cu 7 Euro credit

Daca iti incarci cartela prepay cu 7 Euro, Orange iti ofera 3000 de minute si mesaje gratuite in propria retea. Pentru alte retele, inclusiv cele internationale primesti 150 de minute si mesaje gratuite. (pentru activare trebuie sa apelezi la 208)

Cartela Prepay cu 9 Euro credit

Si pentru o incarcare cu 9 Euro credit primesti 3000 de minute si mesaje gratuite in reteaua Orange. Pentru alte retele nationale si internationale, Orange iti ofera 200 de minute si mesaje gratuite. ( pentru activare trebuie sa apelezi la 209). Tot pentru 9 Euro credit poti sa alegi 3000 de minute si mesaje gratuite in reteaua Orange cu doar 150 de minute si mesaje in alte retele nationale si internationale. Insa si aici primesti ceva in schimbul minutelor sacrificate, anume, 500 MB pentru navigare pe internet. ( pentru activare trebuie sa apelezi la 219)

Sa vedem ce cartele prepay ne ofera Cosmote Romania:


New Vibe Card”


Cartela „New Vibe” se poate ridica gratuit de la orice magazin Cosmote, insa fara sa fie incarcata cu o valoare de credit. Dupa ce ai un „New Vibe Card” poti sa faci o incaracre si astfel sa activezi planul tarifar dorit. Daca iti incarci creditul cu 6 Euro, poti activa deja optiunea Xplore, care iti ofera 2000 de minute si mesaje gratuite in reteaua Cosmote si 100 de minute in alte retele. In plus mai primesti si 25 MB pentru internet si 2000 de mintue in reteaua de telefonie fixa Romtelecom. La o incarcare cu 4 Euro credit se activeaza optiunea „2000 Vibe”, care contine doar cele 2000 de minute si emsaje gratuite in reteaua cosmote.

Cartela Cosmote „48 Bonus”


Si cartela „48 Bonus” o primesti gratuit. Cosmote iti face cadou in fiecare luna, timp de 48 de luni, cate 1 Euro credit bonus. Ca sa activezi cartela, trebuie sa incarci insa cu 3 euro credit. Pentru convorbirile si mesajele efectuate cu o astfel de cartela prepay sunt valabile tarifele normale Cosmote.


Si concluzia este?


Operatorii din Romania pun pe piata o paleta foarte larga de planuri tarifare prepay, fiecare cu avantajele sale. Ca si client trebuie doar sa fi constient de ce ai nevoie, ca sa poti alege un plan tarifar potrivit.

No comments:

Post a Comment